Autogarage Amstelveen

Uw autogarage in Amstelveen voert de APK keuring zorgvuldig uit. De verschillende verplichte onderdelen van een APK keuring worden stap voor stap nagelopen. Deze onderdelen zijn onder drie verschillende categorieën te scharen. Hieronder vallen verschillende keuringscriteria. De drie verschillende categorieën zijn:

  • Verkeersveiligheid: hieronder vallen zaken als de remmen, de wielophanging, de schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie.
  • Het milieu: hoeveel uitlaatgassen stoot uw auto uit? En uit welke giftige gassen bestaan deze uitlaatgassen?
  • Registratie: Wat is de kilometerstand van uw auto en is deze correct? Is uw auto voorzien van een voertuigbewijs? Wat is het voertuigidentificatienummer? Hoeveel brandstof gebruikt uw auto?
Klik hier voor een online afspraak

Verschillende keuringen bij de autogarage in Amstelveen

Bij onze gespecialiseerde autogarage in Amstelveen krijgt niet iedere auto krijgt dezelfde APK keuring. Sommige keuringscriteria zijn namelijk afhankelijk van de leeftijd van de auto, en of het diesel- of benzineauto betreft. Bij dieselauto’s gemaakt na 1980 wordt ook de roetuitstoot van de auto gemeten. Ook krijgen auto’s van na 1993 een viergasmeting. Hierbij wordt bekeken of de auto niet meer uitlaatgassen uitstoot dan wettelijk mag. Deze meting vindt plaats bij benzineauto’s en LPG-auto’s met een geregelde katalysator.

Maak een afspraak voor een APK keuring bij ons RDW-erkende autobedrijf in Amstelveen

Het is verboden om de kilometerstand terug te draaien, om zo de auto voor een hogere prijs te kunnen verkopen. Daarom controleren wij als RDW-erkend bedrijf de kilometerstand van uw auto. Zo krijgt uw auto bij de moderne autogarage van Ardea Auto in Amstelveen de meest uitgebreide APK keuring die mogelijk is. Ook zo’n uitgebreide APK keuring? Maak snel een afspraak via telefoonnummer: 020 – 5456262.

Interessante pagina’s:

Autogarage Amsterdam Zuidoost | Autogarage Haarlem