Ardea Auto Rotterdam Noord

Ardea Auto Rotterdam Noord is dé Ford dealer voor de omgeving Rotterdam, Rotterdam-Noord en Prins-Alexander. Onze klanten komen voornamelijk uit Rotterdam, Kralingen, Crooswijk, Prins-Alexander, Prinsenland, het lage land, Ommoord, Prins-Alexanderpolder, Zevenkamp, Krimpen a/d Lek, Krimpen a/d IJssel, Hillegersberg en Capelle a/d IJssel.

Ligging

Ardea Auto Rotterdam Noord is gelegen in Rotterdam Noordoost in de wijk Rotterdam Prins-Alexander, vlakbij het Alexandrium en de Woonmall. Ardea Auto Rotterdam Noord ligt in nabijheid van Ommoord, Prinsenland, Kralingen, Het Lage Land en de Prins-Alexanderpolder.
We beschikken over een perfecte aansluiting met de A20 (afrit 16 Prins-Alexander) en de A16 (afrit 27 Prins-Alexander). Het knooppunt Terbregseplein is dichtbij, zodat de aansluiting met beide wegen perfect is.

Geschiedenis

Auto Rotterdam-Noord is opgericht als AutoBrugStad en is later overgenomen door Ford Rotterdam, waarna Ardea Auto Ford Rotterdam heeft overgenomen. Het bedrijf heeft een vergaande geschiedenis met Ford en u kunt nog altijd rekenen op jarenlang deskundigheid en ervaring, waardoor we een hoge mate van klanttevredenheid kunnen garanderen!

Voor elk onderhoud kunt u bij Ardea Auto Rotterdam Noord terecht:

 • Grote beurt (uitgebreide onderhoudsbeurt voor uw Ford. Wij controleren uw auto op veel punten en voeren een carrosseriecontrole uit. Daarnaast vervangen wij bijvoorbeeld de bougies, olie, oliefilter, luchtfilter en verlengen wij gratis de Europese pechhulp en behoud u de eventuele fabrieksgarantie.
 • Kleine beurt (standaard onderhoudsbeurt voor uw Ford. Wij controleren uw auto op veel punten en voeren een carrosseriecontrole uit.. Daarnaast vervangen wij bijvoorbeeld het oliefilter en de olie verlengen wij gratis de Europese pechhulp en behoud u de eventuele fabrieksgarantie.
 • Ford onderhoud (Betaalbaar onderhoud uitgevoerd door de Ford dealer, met behoud van de fabrieksgarantie, verlengde garantie, de carrosseriegarantie en garantie en de Europese pechhulp (Ford Assistance)
 • Ford Economy Service (Extra voordelig onderhoud voor uw Ford ouder dan vijf jaar)

Voor kleine werkzaamheden/service kunt u bij Ardea Auto Rotterdam Noord terecht:

 • APK-keuring (Algemene Periodieke Keuring uitgevoerd door onze keurmeester gelet op veiligheid en de milieubijdrage van uw auto voor €19,95 all-in)
 • Olie service (Olie verversen en oliefilter vervangen voor de beste smering)

Voor elke reparatie kunt u terecht bij Ardea Auto Rotterdam Noord:

 • Aircoreparatie (Reparatie aan uw airconditioning)
 • Bedrijfswagen inrichten (Het inrichten van uw bedrijfswagen door SternTec. Een bedrijfswageninrichting geheel naar uw wens van hoge kwaliteit)
 • Schade herstellen (Schade herstellen bij SternSchade door echte vakmensen met de meest geavanceerde apparatuur en werklokalen.)
 • Remmen vervangen (Onderdelen van het remsysteem vervangen. Remschijven, remblokken, remslangen, remleidingen vervangen en remvloeistof verversen)
 • Uitlaat vervangen (Uitlaat vervangen of delen van de uitlaat vervangen zoals de achterdemper)
 • Distributieriem vervangen (Essentieel onderhoud: de distributieriem voordelig laten vervangen bij Ardea Auto)
 • Accu vervangen (De Accu vervangen voor een originele Ford accu met de unieke drie jaar garantie!)
 • Banden vervangen (Breed assortiment aan banden. Vervang uw banden, geheel passend bij uw budget. Ruime voorraad aan zomer- en winterbanden!)

Customer Service Center telefoonnummer: 0102453552