Ardea Auto Capelle a/d IJssel

De Ardea Auto vestiging in Capelle a/d IJssel is per 1 juni 2015 samengevoegd met de vestiging Rotterdam Alexanderpolder op de Koperstraat 15 nabij winkelcentrum Alexandrium.

Customer Service Center telefoonnummer: 0102453552

Ardea Auto Capelle a/d IJssel is dé Ford dealer voor de omgeving Rotterdam en de Krimpenerwaard. Onze klanten komen voornamelijk uit Capelle a/d IJssel, Nieuwerkerk a/d IJssel, Moordrecht, Capelle-Schollevaar, Lekkerkerk, Oudekerk a/d IJssel, Krimpen a/d Lek en Krimpen a/d IJssel.

Ligging

Ardea Auto Capelle a/d IJssel is gelegen aan de Schemerhoek in Capelle a/d IJssel, in nabijheid van de wijk Capelle-Schollevaar en het Schollebos. Via de N219 en de N210 is de aansluiting met Rotterdam, de Krimpenerwaard en de A20 uitstekend!

Geschiedenis

Ardea Auto Capelle a/d IJssel is opgericht als Automobielbedrijf Blijdorp, een Ford dealer bedrijf met een vergaande historie met Ford. Ardea Auto heeft Automobielbedrijf Blijdorp overgenomen. Mede hierdoor kunt u rekenen op de jarenlange vakkundigheid en ervaring, waardoor we een hoge mate van klanttevredenheid kunnen realiseren voor de beste prijs!

Voor elk onderhoud kunt u bij Ardea Auto Capelle a/d IJssel terecht:

 • Grote beurt (uitgebreide onderhoudsbeurt voor uw Ford. Wij controleren uw auto op veel punten en voeren een carrosseriecontrole uit. Daarnaast vervangen wij bijvoorbeeld de bougies, olie, oliefilter, luchtfilter en verlengen wij gratis de Europese pechhulp en behoud u de eventuele fabrieksgarantie.
 • Kleine beurt (standaard onderhoudsbeurt voor uw Ford. Wij controleren uw auto op veel punten en voeren een carrosseriecontrole uit.. Daarnaast vervangen wij bijvoorbeeld het oliefilter en de olie verlengen wij gratis de Europese pechhulp en behoud u de eventuele fabrieksgarantie.
 • Ford onderhoud (Betaalbaar onderhoud uitgevoerd door de Ford dealer, met behoud van de fabrieksgarantie, verlengde garantie, de carrosseriegarantie en garantie en de Europese pechhulp (Ford Assistance)
 • Ford Economy Service (Extra voordelig onderhoud voor uw Ford ouder dan vijf jaar)

Voor kleine werkzaamheden/service kunt u bij Ardea Auto Capelle a/d IJssel terecht:

 • APK-keuring (Algemene Periodieke Keuring uitgevoerd door onze keurmeester gelet op veiligheid en de milieubijdrage van uw auto voor €19,95 all-in)
 • Olie service (Olie verversen en oliefilter vervangen voor de beste smering)

Voor elke reparatie kunt u terecht bij Ardea Auto Capelle a/d IJssel:

 • Aircoreparatie (Reparatie aan uw airconditioning)
 • Schade herstellen (Schade herstellen bij SternSchade door echte vakmensen met de meest geavanceerde apparatuur en werklokalen.)
 • Remmen vervangen (Onderdelen van het remsysteem vervangen. Remschijven, remblokken, remslangen, remleidingen vervangen en remvloeistof verversen)
 • Uitlaat vervangen (Uitlaat vervangen of delen van de uitlaat vervangen zoals de achterdemper)
 • Distributieriem vervangen (Essentieel onderhoud: de distributieriem voordelig laten vervangen bij Ardea Auto)
 • Accu vervangen (De Accu vervangen voor een originele Ford accu met de unieke drie jaar garantie!)
 • Banden vervangen (Breed assortiment aan banden. Vervang uw banden, geheel passend bij uw budget. Ruime voorraad aan zomer- en winterbanden!)