Ardea Auto Amsterdam Zuid-Oost

Ardea Auto Amsterdam Zuid-Oost is dé Ford dealer voor de omgeving Amsterdam, Noord-Holland en de kop van de Randstad. Onze klanten komen voornamelijk uit Amsterdam, Abcoude, Weesp, Diemen, Muiden, Amsterdam-Zuid, Amsterdam-Noord, Zaandam, Koog aan de Zaan, Monnickendam, Purmerend, Wormerveer, Diemen, Bijlmer, Gaasperdam, Duivendrecht en Amsterdam-Noord!

Ligging

Ardea Auto Amsterdam Zuid-Oost is gelegen op het industrieterrein in Amsterdam Zuid-Oost langs de A2 (afrit 2 Amsterdam Zuid-Oost), vlakbij de Amsterdam ArenA. De aansluiting met de stad Amsterdam en het centrum van Amsterdam is uitstekend. De aansluiting met de A1, A2, A9 en de A10 is perfect, waardoor we de hele stadsregio Amsterdam uitstekend kunnen bedienen vanaf deze locatie.

Geschiedenis

Ardea Auto Amsterdam Zuid-Oost heeft een vergaande geschiedenis met Ford. Decennia geleden opgericht, waardoor onze mensen bij Ardea Auto Amsterdam Zuid-Oost beschikken over veel vakkundigheid en ervaring! Voorheen was de bedrijfsnaam Ford Amsterdam, Ardea Auto heeft dit dealerbedrijf overgenomen. Wij kunnen de beste klanttevredenheid garanderen voor de beste prijs!

Waar kunt u bij Ardea Auto Amsterdam Zuid-Oost voor terecht?

Voor elk onderhoud kunt u bij Ardea Auto Amsterdam Zuid-Oost terecht:

 • Grote beurt (uitgebreide onderhoudsbeurt voor uw Ford. Wij controleren uw auto op veel punten en voeren een carrosseriecontrole uit. Daarnaast vervangen wij bijvoorbeeld de bougies, olie, oliefilter, luchtfilter en verlengen wij gratis de Europese pechhulp en behoud u de eventuele fabrieksgarantie.
 • Kleine beurt (standaard onderhoudsbeurt voor uw Ford. Wij controleren uw auto op veel punten en voeren een carrosseriecontrole uit.. Daarnaast vervangen wij bijvoorbeeld het oliefilter en de olie verlengen wij gratis de Europese pechhulp en behoud u de eventuele fabrieksgarantie.
 • Ford onderhoud (Betaalbaar onderhoud uitgevoerd door de Ford dealer, met behoud van de fabrieksgarantie, verlengde garantie, de carrosseriegarantie en garantie en de Europese pechhulp (Ford Assistance)
 • Ford Economy Service (Extra voordelig onderhoud voor uw Ford ouder dan vijf jaar)

Voor kleine werkzaamheden/service kunt u bij Ardea Auto Amsterdam Zuid-Oost terecht:

 • APK-keuring (Algemene Periodieke Keuring uitgevoerd door onze keurmeester gelet op veiligheid en de milieubijdrage van uw auto voor €19,95 all-in)
 • Olie service (Olie verversen en oliefilter vervangen voor de beste smering)

Voor elke reparatie kunt u terecht bij Ardea Auto Amsterdam Zuid-Oost:

 • Aircoreparatie (Reparatie aan uw airconditioning)
 • Schade herstellen (Schade herstellen bij SternSchade door echte vakmensen met de meest geavanceerde apparatuur en werklokalen.)
 • Remmen vervangen (Onderdelen van het remsysteem vervangen. Remschijven, remblokken, remslangen, remleidingen vervangen en remvloeistof verversen)
 • Uitlaat vervangen (Uitlaat vervangen of delen van de uitlaat vervangen zoals de achterdemper)
 • Distributieriem vervangen (Essentieel onderhoud: de distributieriem voordelig laten vervangen bij Ardea Auto)
 • Accu vervangen (De Accu vervangen voor een originele Ford accu met de unieke drie jaar garantie!)
 • Banden vervangen (Breed assortiment aan banden. Vervang uw banden, geheel passend bij uw budget. Ruime voorraad aan zomer- en winterbanden!)

Customer Service Center telefoonnummer: 0203112703