Laat een uitvoerige APK check uitvoeren door onze specialisten

Is het weer tijd voor de jaarlijkse APK check? Maak dan een afspraak bij een van de vestigingen van Ardea Auto. Kiest u voor een APK check, oftewel APK keuring bij ons? Dan profiteert u van een vaste all-in prijs, een controle door een deskundige keurmeester en gratis Wifi, koffie en thee tijdens het wachten.

Klik hier voor een online afspraak

Wat wordt er gecontroleerd tijdens een APK check?

Zoals u waarschijnlijk wel weet, is het laten uitvoeren van een APK check verplicht in heel Europa. Deze keuring garandeert dat uw auto veilig is, waardoor u zonder zorgen de weg op kunt. Tijdens de uitvoerige APK check worden er een aantal zaken gecontroleerd:

  • Verkeersveiligheid: Bij dit onderdeel wordt gecontroleerd of de remmen, de schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting, carrosserie en de wielophanging goed werken en intact zijn.
  • Milieu: Uw auto wordt gecontroleerd op hoe vervuilend uw auto is.
  • Algemeen: Algemene zaken om te controleren of de auto voldoet aan de wettelijke normen met betrekking tot het voertuigbewijs, voertuigidentificatienummer en de gebruikte brandstof.

Zijn er zaken die niet goedgekeurd worden? Dan kunt u er voor kiezen om deze direct te laten repareren door onze ervaren monteurs. Zo weet u zeker dat u weer veilig de weg op kunt.

Maak direct een afspraak voor een uitvoerige APK check

Kom niet voor verrassingen te staan en kies voor een deskundig uitgevoerde APK check, tegen een vaste scherpe prijs. Maak direct een afspraak via de website of bel met de Ardea Auto vestiging bij u in de buurt.

Interessante pagina’s:

Tweedehands auto | Autogarage Den Haag | Autogarage Dordrecht