FORD FIESTA ST-LINE 5-DRS

Normaal rijklaar
-/- Inruilkorting
-/- Registratiepremie

€ 23.534,-
€ 750,-
€ 2.789,-

Nu rijklaar

Inclusief Race Red, Design Pack Red, Diver Assistance Pack I, Visibility Pack, Light Upgrade Pack, Voorruitverwarming, Armsteun, Navigatie Pack, Climate Control, Cruise Control, Grote achterspoiler, onvermijdelijke afleverkosten en leges.

€ 19.995,-

Bij Ardea Auto is er een ruim aanbod met nieuwe auto's die geregistreerd zijn met kenteken.  Op deze voorraad ontvangt u extra voordeel!

Eigenaar worden van uw Ford.

Met Ford Options heeft u zelf de touwtjes in eigen handen en bepaalt u bijvoorbeeld zelf aan het einde van de looptijd of u uw auto gaat inruilen, houden of terug geeft.

U zorgt in dit geval zelf voor:

  • Onderhoud
  • Verzekering
  • Wegenbelasting

 

Onbezorgd genieten van uw Ford.

Met Ford Private Lease maakt u gebruik van de auto en zitten alle kosten in één maandbedrag. U hoeft alleen nog te tanken en aan het eind van de looptijd geeft u de auto simpelweg terug.

Inclusief o.a.:

  • Onderhoud
  • Verzekering
  • Wegenbelasting

 

Ongekend rijplezier en vooruitstrevende technologie.

De Ford Fiesta is een sportieve personenauto uit het B-segment, met een modern design en de meest toonaangevende Ford technologieën die de veiligheid, de sublieme rijeigenschappen, het gebruiksgemak en het comfort ten goede komen. Dit in combinatie met uiterst zuinige en krachtige Ford EcoBoost benzinemotoren of ECOnetic TDCI dieselmotoren, maken de Fiesta een uiterst complete en unieke auto in het compacte middenklasse segment.

Direct offerte  Naar de vestigingen

Inruilprijs weten of meer informatie nodig?
Neem vrijblijvend contact op met één van onze vestigingen voor meer informatie over de aanbieding of de inruilprijs van uw auto.

2019 – Alle rechten voorbehouden. Prijzen zijn inclusief BTW/BPM, onvermijdelijke kosten rijklaar maken, leges en verwijderingsbijdrage. Afgebeelde modellen kunnen afwijken van standaard specificaties. Vraag naar onze exacte voorwaarden. Deze aanbiedingen zijn uitsluitend verkrijgbaar bij Ardea Auto.