FORD KA+ TREND ULTIMATE 85PK

Normaal rijklaar
-/- Inruilkorting
-/- Registratiepremie

€ 15.825,-
€ 750,-
€ 2.080,-

Nu rijklaar

Inclusief Oxford White, Technology Pack, Cruise Control, reservewiel, onvermijdelijke afleverkosten en leges

€ 12.995,-

Bij Ardea Auto is er een ruim aanbod met nieuwe auto's die geregistreerd zijn met kenteken.  Op deze voorraad ontvangt u extra voordeel!
Uitgerust met o.a.:
Airconditioning, radio/CD speler met 4,2 inch kleurenscherm, SYNC Smartphone koppeling met Bluetooth, centrale vergrendeling op afstand en mistlampen voor met dagrijverlichting

De aanschaf van een auto is altijd een flinke uitgave. Bij Ardea Auto kunt u terecht voor diverse manieren van betalen. Bekijk meer informatie en neem contact met ons op voor een exacte berekening.

Privé lease  Financieren 

Eigenaar worden van uw Ford.

Met Ford Options heeft u zelf de touwtjes in eigen handen en bepaalt u bijvoorbeeld zelf aan het einde van de looptijd of u uw auto gaat inruilen, houden of terug geeft.

U zorgt in dit geval zelf voor:

  • Onderhoud
  • Verzekering
  • Wegenbelasting

 

Onbezorgd genieten van uw Ford.

Met Ford Private Lease maakt u gebruik van de auto en zitten alle kosten in één maandbedrag. U hoeft alleen nog te tanken en aan het eind van de looptijd geeft u de auto simpelweg terug.

Inclusief o.a.:

  • Onderhoud
  • Verzekering
  • Wegenbelasting

 

Licht en flexibel, soepel en zelfverzekerd. De KA+ reageert perfect op alle rij omstandigheden. Slimme technologieën zorgen ervoor dat iedere rit ontspannen en veiliger zijn voor u en uw passagiers. In uw KA+ is iedere trip een genot.

De KA+ is compact van buiten, maar verrassend ruim van binnen. De achterbank is breed genoeg om gemakkelijk plaats te bieden aan drie passagiers, en dankzij de riante beenruimte rijden ook lange mensen comfortabel met u mee. De KA+ heeft een energieke 1.2-liter Ti-VCT benzinemotor die snel reageert. De motor is verkrijgbaar in een uitvoering met 70 pk of met 85 pk. Beide uitvoeringen verbruiken slechts 4,9 (of zelfs 4,7*) liter per 100 kilometer. Geniet van voordelig rijden!

Direct offerte  Naar de vestigingen 

Inruilprijs weten of meer informatie nodig?
Neem vrijblijvend contact op met één van onze vestigingen voor meer informatie over de aanbieding of de inruilprijs van uw auto.

2019 – Alle rechten voorbehouden. Prijzen zijn inclusief BTW/BPM, onvermijdelijke kosten rijklaar maken, leges en verwijderingsbijdrage. Afgebeelde modellen kunnen afwijken van standaard specificaties. Vraag naar onze exacte voorwaarden. Deze aanbiedingen zijn uitsluitend verkrijgbaar bij Ardea Auto.