FORD ECOSPORT ST-Line

Normaal rijklaar
-/- Inruilkorting
-/- Registratiepremie

€ 29.268,-
€ 1.500,-
€ 3.123,-

Nu rijklaar

Inclusief metaallak, Parking Pack, Winter Pack, Navigation B&O Pack, Design Pack, onvermijdbare kosten rijklaar maken en leges

€ 24.645,-

Bij Ardea Auto is er een ruim aanbod met nieuwe auto's die geregistreerd zijn met kenteken.  Op deze voorraad ontvangt u extra voordeel!
Uitgerust met o.a.:
Voorruitverwarming, stoelverwarming, climate control, radio/CD speler met stuurwielbediening, navigatie, cruise control, parkeersensoren achter, SYNC Smartphone koppeling met Bluetooth, centrale vergrendeling op afstand en automatisch dimmende binnenspiegel.

De aanschaf van een auto is altijd een flinke uitgave. Bij Ardea Auto kunt u terecht voor diverse manieren van betalen. Bekijk meer informatie en neem contact met ons op voor een exacte berekening.

Privé lease  Financieren

Eigenaar worden van uw Ford.

Met Ford Options heeft u zelf de touwtjes in eigen handen en bepaalt u bijvoorbeeld zelf aan het einde van de looptijd of u uw auto gaat inruilen, houden of terug geeft.

U zorgt in dit geval zelf voor:

  • Onderhoud
  • Verzekering
  • Wegenbelasting

 

Onbezorgd genieten van uw Ford.

Met Ford Private Lease maakt u gebruik van de auto en zitten alle kosten in één maandbedrag. U hoeft alleen nog te tanken en aan het eind van de looptijd geeft u de auto simpelweg terug.

Inclusief o.a.:

  • Onderhoud
  • Verzekering
  • Wegenbelasting

 

Hoge zitpositie. Grote bodemvrijheid. Meer rijplezier!

De Ford EcoSport beschikt over comfortabele stoelen met een goed uitzicht op de weg dankzij de hoge zit. De bestuurderstoel kan op 6 verschillende manieren ingesteld worden voor een ideale zitpositie en ook de passagiers kunnen hun rugleuning naar voren of achteren kantelen zodat iedereen comfortabel en ontspannen kan zitten. In het interieur vindt u bovendien vele opbergvakken, zodat u al uw spullen met gemak kunt vervoeren. Op het stuur beschikt u over diverse knoppen zodat u snel en veilig de belangrijkste functies kunt bedienen en door de optimale geluidsisolatie kunt u met rust en stilte rijden, zelfs bij snelheden tot 130 km/h!

Direct offerte  Naar de vestigingen

Inruilprijs weten of meer informatie nodig?
Neem vrijblijvend contact op met één van onze vestigingen voor meer informatie over de aanbieding of de inruilprijs van uw auto.

2019 – Alle rechten voorbehouden. Prijzen zijn inclusief BTW/BPM, onvermijdelijke kosten rijklaar maken, leges en verwijderingsbijdrage. Afgebeelde modellen kunnen afwijken van standaard specificaties. Vraag naar onze exacte voorwaarden. Deze aanbiedingen zijn uitsluitend verkrijgbaar bij Ardea Auto.