FORD B-MAX TITANIUM 100PK

Normaal rijklaar
-/- Inruilkorting
-/- Registratiepremie

€ 25.673,-
€ 1.000,-
€ 2.678,-

Nu rijklaar

Inclusief Advanced Technology Navi. Pack, metaallak, reservewiel, onvermijdelijke afleverkosten en leges
Registratie januari 2018

€ 21.995,-

Bij Ardea Auto is er een ruim aanbod met nieuwe auto's die geregistreerd zijn met kenteken.  Op deze voorraad ontvangt u extra voordeel!
Uitgerust met o.a.:
Voorruitverwarming, airconditioning, radio/CD speler met stuurwielbediening, navigatie, cruise control, parkeersensoren voor en achter, achteruitrijcamera, SYNC Smartphone koppeling met Bluetooth, centrale vergrendeling op afstand en mistlampen voor.

De aanschaf van een auto is altijd een flinke uitgave. Bij Ardea Auto kunt u terecht voor diverse manieren van betalen. Bekijk meer informatie en neem contact met ons op voor een exacte berekening.

Privé lease  Financieren 

Eigenaar worden van uw Ford.

Met Ford Options heeft u zelf de touwtjes in eigen handen en bepaalt u bijvoorbeeld zelf aan het einde van de looptijd of u uw auto gaat inruilen, houden of terug geeft.

U zorgt in dit geval zelf voor:

  • Onderhoud
  • Verzekering
  • Wegenbelasting

 

Onbezorgd genieten van uw Ford.

Met Ford Private Lease maakt u gebruik van de auto en zitten alle kosten in één maandbedrag. U hoeft alleen nog te tanken en aan het eind van de looptijd geeft u de auto simpelweg terug.

Inclusief o.a.:

  • Onderhoud
  • Verzekering
  • Wegenbelasting

 

De B-MAX geeft u meer. Veel meer!

Met de Ford B-MAX kiest u dus voor een bijzonder ruime auto met een hoge zit zodat u goed zicht houdt op de weg. Door het unieke deurontwerp was in- en uitstappen nog nooit zo makkelijk door het ontbreken van een middenstijl. De ruime instapopening van 1,5 meter maakt de B-Max heel toegankelijk voor ouders met jonge kinderen, maar ook voor ouderen.

Direct offerte  Naar de vestigingen

Inruilprijs weten of meer informatie nodig?
Neem vrijblijvend contact op met één van onze vestigingen voor meer informatie over de aanbieding of de inruilprijs van uw auto.

2019 – Alle rechten voorbehouden. Prijzen zijn inclusief BTW/BPM, onvermijdelijke kosten rijklaar maken, leges en verwijderingsbijdrage. Afgebeelde modellen kunnen afwijken van standaard specificaties. Vraag naar onze exacte voorwaarden. Deze aanbiedingen zijn uitsluitend verkrijgbaar bij Ardea Auto.