Logo Ardea Auto Ardea Auto Niet duurder, wel beter!

De beste aanbiedingen speciaal voor uw Ford

Maak online eenvoudig en snel een werkplaatsafspraakOnline afspraak maken

Op iedere vestiging staat een enthousiast team van Ford Professionals klaar om u en uw auto van de beste service te voorzien tegen een betaalbare prijs.

Snelkeuze menu

In onze moderne en multifunctionele bedrijven wordt veel aandacht besteed aan een klantvriendelijke benadering. Hierbij is persoonlijk contact een belangrijk onderdeel.

Zomercheck voor personenwagens € 19,95

Goed voorbereid op vakantie

Heeft u vakantieplannen met de auto? Bereid uw Ford dan goed voor met de Ford Zomercheck. Tijdens deze check controleren wij diverse slijtagedelen en sturen we een video waarin we een update geven over de status van uw Ford! Zo gaat u met een gerust hart op vakantie!

Zomercheck voor bedrijfswagens € 19,95

Speciaal voor de harde Ford-werker

Uw Ford is een harde werker, net als u! Een complete check voordat de drukte weer begint is dan ook geen onnodige luxe. Zo kunt u met een gerust gevoel weer op weg als de drukke periode aanbreekt!

APK check voor € 29,-

All-inclusive

Het uitvoeren van de APK bij de Ford dealer duurt ongeveer één uur. Na een APK ontvangt u een overzichtelijk keuringsrapport met daarin reparatie-, afkeur- en adviespunten. In combinatie met Ford Onderhoud of Motorcraft Service kost een APK slechts €19,-.