Eenvoudig een proefrit aanvragen

Ford KA+ aanbieding

Licht en flexibel, soepel en zelfverzekerd. De KA+ reageert perfect op alle rij omstandigheden. Slimme technologieën zorgen ervoor dat iedere rit ontspannen en veiliger zijn voor u en uw passagiers. In uw KA+ is iedere trip een genot.

Ford Fiesta aanbieding

Direct uit voorraad leverbaar

De compleet vernieuwde Ford Fiesta ! Bij Ardea Auto schaft u nu een uiterst complete Ford Fiesta aan tegen een zeer scherpe prijs.

Ford B-Max aanbieding

Enorm in prijs verlaagd!

Met de Ford B-MAX kiest u dus voor een bijzonder ruime auto met een hoge zit zodat u goed zicht houdt op de weg. Door het unieke deurontwerp was in- en uitstappen nog nooit zo makkelijk door het ontbreken van een middenstijl. De ruime instapopening van 1,5 meter maakt de B-Max heel toegankelijk voor ouders met jonge kinderen, maar ook voor ouderen.

Ford Ecosport aanbieding

Nieuw model, extra scherp geprijsd!

De Ford EcoSport beschikt over comfortabele stoelen met een goed uitzicht op de weg dankzij de hoge zit. De bestuurderstoel kan op 6 verschillende manieren ingesteld worden voor een ideale zitpositie en ook de passagiers kunnen hun rugleuning naar voren of achteren kantelen zodat iedereen comfortabel en ontspannen kan zitten. In het interieur vindt u bovendien vele opbergvakken, zodat u al uw spullen met gemak kunt vervoeren.

Ford Focus aanbieding

De nieuwe Focus is voorzien van een fraai gestroomlijnd exterieur met het kenmerkende nieuwe Ford gezicht, nieuwe aandrijflijnen en toonaangevende technologieën.

Ford C-Max aanbieding

Enorm in prijs verlaagd!

De Ford C-MAX en Grand C-MAX zijn belangrijke spelers in het MPV-segment. De C-MAX en de Grand C-MAX bieden bijzonder veel ruimte en een goed zicht op de weg door een hoge zit. Standaard hebben ze vijf zitplaatsen, maar de Grand C-MAX kan indien gewenst als 7-zits geleverd worden!

Ford Kuga aanbieding

De nieuwe Ford Kuga is een ruime, stoere en stijlvolle SUV met innovatieve en toonaangevende Ford technologieën die de veiligheid, het comfort en de rijeigenschappen bevorderen. In combinatie met de krachtige en zuinige motoren levert de Ford Kuga uitstekende prestaties, bij een laag brandstofverbruik!