22, 23, 24 en 25 juni: Zomershow met gratis e-bikes bij Ardea Auto!

Als op donderdag 22 juni de deuren van de showrooms van Ardea Auto opengaan, is de kans groot dat het er meteen wemelt van de bezoekers. Want de grootste Ford-dealer van Nederland komt tijdens de Zomershow met zeer aantrekkelijke aanbiedingen. Absolute blikvanger? Een geheel gratis e-bike ter waarde van € 1.599,-! bij aanschaf van een nieuwe Ford B-Max of C-max. En ook niet te versmaden: bovenop de toch al scherpe actieprijzen tot € 800,- extra korting op een geselecteerd aantal nieuwe Fords uit de voorraad!

Altijd een top aanbieding bij Ardea Auto
Eenvoudig een proefrit aanvragen

Ford KA+ aanbieding

Licht en flexibel, soepel en zelfverzekerd. De KA+ reageert perfect op alle rij omstandigheden. Slimme technologieën zorgen ervoor dat iedere rit ontspannen en veiliger zijn voor u en uw passagiers. In uw KA+ is iedere trip een genot.

Ford Fiesta aanbieding

De Ford Fiesta is de meest toonaangevende auto in zijn segment dankzij diverse slimme Ford technologieën zoals FordSYNC en Active City Stop. De zuinige, krachtige motoren zorgen in combinatie met de precieze besturing voor een ongekend rijplezier.

Ford B-Max aanbieding

Met de Ford B-MAX kiest u dus voor een bijzonder ruime auto met een hoge zit zodat u goed zicht houdt op de weg. Door het unieke deurontwerp was in- en uitstappen nog nooit zo makkelijk door het ontbreken van een middenstijl. De ruime instapopening van 1,5 meter maakt de B-Max heel toegankelijk voor ouders met jonge kinderen, maar ook voor ouderen.

Ford Ecosport aanbieding

De Ford EcoSport beschikt over comfortabele stoelen met een goed uitzicht op de weg dankzij de hoge zit. De bestuurderstoel kan op 6 verschillende manieren ingesteld worden voor een ideale zitpositie en ook de passagiers kunnen hun rugleuning naar voren of achteren kantelen zodat iedereen comfortabel en ontspannen kan zitten. In het interieur vindt u bovendien vele opbergvakken, zodat u al uw spullen met gemak kunt vervoeren.

Ford Focus aanbieding

De nieuwe Focus is voorzien van een fraai gestroomlijnd exterieur met het kenmerkende nieuwe Ford gezicht, nieuwe aandrijflijnen en toonaangevende technologieën.

Ford C-Max aanbieding

De Ford C-MAX en Grand C-MAX zijn belangrijke spelers in het MPV-segment. De C-MAX en de Grand C-MAX bieden bijzonder veel ruimte en een goed zicht op de weg door een hoge zit. Standaard hebben ze vijf zitplaatsen, maar de Grand C-MAX kan indien gewenst als 7-zits geleverd worden!

Ford Kuga aanbieding

De nieuwe Ford Kuga is een ruime, stoere en stijlvolle SUV met innovatieve en toonaangevende Ford technologieën die de veiligheid, het comfort en de rijeigenschappen bevorderen. In combinatie met de krachtige en zuinige motoren levert de Ford Kuga uitstekende prestaties, bij een laag brandstofverbruik!